Lifestyle

Napi horoszkóp, 2024.05.04.: A Mérleg megszabadulhat a régóta cipelt karmikus terhei alól

A Bak használja ki, hogy ma élvezi a csillagok támogatását és ennek köszönhetően javíthat az anyagi helyzetén. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Jó, ha ma felkeresel egy barátot, akivel őszintén tudsz beszélni arról, mi az, ami a szívedet nyomja. Érzelmeid felvállalása cseppet sem vall gyengeségre, sokkal inkább arra, hogy nem félsz saját lelked mélységeitől. A beszélgetés után sokkal könnyebbnek fogod érezni magad és derűsebben látod majd a világot. Nem is szólva arról, hogy ez baráti kapcsolatodat is megerősíti.


IV.21. - V.20.

Bika

Ma az uralkodó bolygód a Vénusz szorosan együtt áll a Nappal, ezáltal előtérbe kerülnek a pozitív, humánus tulajdonságaid. Könnyen barátkozol, akár idegenekkel is szóba elegyedhetsz. Nyitottságod és közlékeny természeted igazán népszerűvé tesz. A mai napon biztosan szert teszel pár új ismeretségre.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Távol tartod magad érzelmileg a különböző szituációktól, ezért előfordulhat, hogy ma a döntőbíró szerepét kell játszanod egy otthoni vitás ügyben. Ha úgy érzed, kicsit sem fűlik ehhez a fogad, annyit tehetsz, hogy jó tanácsokkal szolgálsz a vitatkozó feleknek, így elkerülheted, hogy részrehajlónak nevezzenek.


VI.22. - VII.22

Rák

Felfokozott érzékenység jellemezheti a napodat. Ma szinte mindentől elérzékenyülsz, az sem kizárt, hogy elpityeredsz. Rák jegyűként extrém módon reagálsz a Hold változásaira, így nem csoda, hogy ma szentimentális hangulatban vagy. Engedd szabadjára érzelmeid, és érezd, ahogy áramlanak!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Az Uránusz és a Nap kölcsönhatása ma lehetőséget ad új háztartási gépek és számítástechnikai eszközök beszerzésére. Ha régóta áhítozol egy új eszköz után, ma garantáltan jó vásárt csinálsz! Különösen igaz ez az otthoni használatú, praktikus készülékek esetében.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Úgy érzed, életed kezd gyökeres fordulatot venni. A mai napon önmagadon sem igazodsz ki igazán. Segíthet, ha egy fél órát elmélkedéssel, meditációval töltesz, ami nem csak gondolataid háborgását csillapítja le, de segíthet az ihletszerzésben, ami a munkád szempontjából is hasznos lehet.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A másokkal való törődés és odafigyelés felszabadíthat ma olyan karmikus terhek alól, amiket már jóideje cipelsz. A mai jó cselekedetek duplán fognak visszatérni hozzád, és hozzájárulnak lelki egészségedhez is. Egy mosoly vagy pár apró figyelmesség csodákra képes, megemeli a rezgésszintedet, és te magad is érezheted, hogy a szíved megtelik ragyogással.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma könnyen összetűzésbe kerülhetsz valakivel, akivel eddig felhőtlen volt a kapcsolatotok. Lehet ez egy munkatárs vagy barátnő, a vita oka pedig, hogy mindketten ingerültebbek vagytok a megszokottnál. Estefelé már te is bánod, hogy elhamarkodottan reagáltál.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Tapintattal és kellő diplomáciai érzékkel, ma békét teremthetsz nem csak vitatkozó ismerőseid között, hanem az otthonodban is. Megfelelő kommunikációval a beszélgetést a saját javadra fordíthatod, de ne felejtsd el leszűrni a kellő tanulságot és tapasztalatot mindenből.


XII.22. - I.20.

Bak

A Jupiter ma lehetőséget ad, hogy anyagi téren sikereket érj el, azonban ezért meg kell dolgoznod! Jusson eszedbe, hogy semmit nem adnak ingyen, ezért te sem várhatod, hogy a jutalmak az öledbe hulljanak. A csillagok támogatását mindenesetre élvezheted, a Holdnak köszönhetően pedig megértően és empatikusan kommunikálsz az emberekkel a mai nap folyamán.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Kifejezetten nehéz lehet veled ma együtt dolgozni. Akaratodat, nézőpontodat és véleményedet mindenek felett állónak gondolod. Ne felejtsd el meghallgatni a többieket is! Ne légy önző, és fogadd el az ellentétes véleményeket is! Önérvényesítő szándékodat a mai napon kissé túlzásba viheted, viszont ezt kompenzálod a kedvességeddel és optimista kisugárzásoddal.


II.21. - III.20.

Halak

Bármi is nyomasszon a mai nap folyamán, bocsáss meg magadnak, kedves Halak! A múlton nem tudsz már változtatni, viszont azt megteheted, hogy elengeded azokat a dolgokat, amikre nincs befolyásod. Ne légy szigorú magadhoz, a múltban elkövetett hibáid vezettek ahhoz a személyhez, aki ma vagy.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Sztárok
Austin Butler, az Elvis című életrajzi mozi címszereplője több ízben is megfordult már Magyarországon. A 32 éves filmcsillagot valósággal elvarázsolta a magyar főváros.
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.