Lifestyle

Ez a trópusi gyümölcs az altatókat is túlszárnyalja - Fogyassz belőle lefekvés előtt, azonnal álomba merülsz majd tőle!

A legfrissebb kutatások új reményt hoznak az alvászavarokkal küzdők számára, egy eddig ismeretlen természetes megoldás formájában, melyhez mindössze egyetlen gyümölcsre lesz szükséged.

Ints búcsút az álmatlanságnak!

Bár rengeteg megdöbbentő TikTok trenddel találkozhattunk már, ezúttal egy gyümölcs került a nemrégiben népszerűvé váló trend középpontjába. Számos trendtől eltérően ezúttal a szakértők is megerősítették a gyümölcs körül keringő információkat, amely állítólag nagyban megkönnyíti az elalvást. A különös jelenségnek tudományosan alátámasztott magyarázata is van, ezért valóban érdemes lehet bevetnünk a tippet az álmatlan éjszakákon. Kíváncsi vagy, mely gyümölcs fogyasztását is lenne érdemes az elalvás előtti rutin részévé tenni? Olvass tovább, eláruljuk!

Az álmatlanság elleni titkos fegyver bizony nem más, mint az ananász. A benne lévő melatonin segítheti a testet és az agyat az alvásciklus beállításában, ami elősegítheti az elalvást és javíthatja az alvásminőséget. Emellett magas C-vitamin és antioxidáns tartalma elősegítheti az egészséges immunrendszer működését, ami fontos az alvás megfelelő szintű támogatásához.
Kattints a további képekért!

Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit a hívatlan bűnözők sosem ellenőriznek a lakásban!

Leadfotó: 123rf, forrás: bodyandsoul.com

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Sztárok
Austin Butler, az Elvis című életrajzi mozi címszereplője több ízben is megfordult már Magyarországon. A 32 éves filmcsillagot valósággal elvarázsolta a magyar főváros.
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.