Fashion&Beauty

Kapaszkodj meg: Ezek lesznek az idei nyár leglenyűgözőbb körömtrendjei - Galéria

Ahogy beköszönt a nyár, új lehetőségek és inspirációk nyílnak meg a körömtrendeket illetően is, melyekből idén sem lesz hiány.

Nincs olyan, hogy túl merész

A friss és vidám évszak ihlette körömötletek megjelenése olyan színes és merész, mint maga a nyár. Akár a pasztell árnyalatok, akár vibráló neonok szerelmese vagy, a nyári manikűrtrendek között biztosan találsz olyat, amit imádni fogsz, nem mellesleg pedig könnyen kivitelezhetőek otthon is. Legyen szó strandra való készülésről vagy esti koktélpartikról, ezek a nyári körömötletek garantáltan tökéletes kiegészítői lesznek a szezon legforróbb napjainak. Engedd szabadjára a kreativitásod, ez az az évszak, amikor semmilyen köröm sem számít túl merésznek! Ötletekre és inspirációra van szükséged? Akkor a legjobb helyen jársz, nézd meg a galériát!

Gyönyörű citromok Nyáron a citromos körmök nemcsak stílusosak, hanem gyönyörűek és vidámak is. Az élénk citromsárga szín egyaránt kifejezi a vidámságot és a frissességet, tökéletesen passzolva a meleg évszakhoz.A citromos körmök szintén könnyen kombinálhatóak más színekkel és mintákkal, így lehetőségünk van egyedi és változatos megjelenéseket kreálni.
Kattints a további képekért!

Az erdőzöld manikűr igazán különleges körömtrend, amely a vidéki életstílust és a természet szeretetét ötvözi. Nem csoda, hogy mindenki odáig van érte.

Leadfotó: 123rf, forrás: bustle.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2007-ben elhunyt magyar színészkiválóság, Szakácsi Sándor nemzedéke egyik legfényesebben ragyogó csillaga volt. Merengő, önmarcangoló alkatnak tartották, akivel sokszor nehéz volt szót érteni,...
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.