Fashion&Beauty

Stílusikonként tündökölt a vörös szőnyegen Emily Blunt: a színésznő ruhája maga volt a tökély

Emily Blunt igazi A-listás hollywoodi sztárhoz illően jelent meg a minap legújabb filmjének Los Angeles-i premierjén, méghozzá egy olyan estélyiruhában, amihez foghatót rég nem láttunk már.

Gyönyörű darab

Mostantól a hazai mozikban is megtekinthető A kaszkadőr című akcióvígjáték, amiben Ryan Gosling és Emily Blunt csalnak mosolyt a közönség arcára. A történet szerint Colt Seaverst, a lecsúszott dublőr egy éve otthagyta a szakmát, hogy a testi és lelki felépülésére koncentráljon. Most visszahívják egy gigantikus költségvetésű hollywoodi filmbe, amit az exe, Jody Moreno rendez, ám amikor a produkció főszereplője rejtélyes körülmények között eltűnik, veszélyes összeesküvés üti fel a fejét. Noha tavaly nyáron, illetve az idei Oscar-díjátadón Barbenheimer-riválisokként szerepeltek, Gosling és Blunt valójában nagyon jó barátságot, illetve munkakapcsolatot ápolnak egymással, a köztük lévő harmónia pedig jól érződött közös filmjük premiervetítésein is. A minap került sor a Los Angeles-i bemutatóra, ahol a színésznő egy káprázatos ruhában vonzotta magára a tekinteteket; galériánkban megmutatjuk!

Múlt héten zajlott le A kaszkadőr párizsi premierje, ahonnan természetesen Emily Blunt és Ryan Gosling sem hiányozhattak – akkor a színésznő egy elefántcsontszínű, Loewe selyemruhába bújt, amit növényi minta borított, kollégája pedig Merlot-piros, háromrészes öltönyt választott a Guccitól.
Kattints a további képekért!

Nem túlzás kijelenteni, hogy Emily Blunt viselte az idei BAFTA-gála legpompásabb estélyijét, melyben a színésznő úgy ragyogott, akár egy európai uralkodó család előkelősége.

Leadfotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images for Tiffany & Co.

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.