Fashion&Beauty

A francia nők nagy kedvence ez a cipő: amellett, hogy dögös, elképesztően kényelmes is!

Biztosan te is hallottál már a francia nők legendás stílusérzékéről, melyből néhány esszenciális trükköt mi is elleshetünk, ha olyan elegáns és kifinomult megjelenést szeretnénk elérni, mint ők.

A legkényelmesebb magassarkú

A francia nők híresek stílusérzékükről és eleganciájukról. Egyszerű, mégis kifinomult ruhatáruk és minimalista megjelenésük emblematikus a divat világában, éppen ezért nem meglepő, hogy sokak számára inspirációként szolgálnak a mindennapok során. A francia nők stílusa könnyed, amely határozott, és mindig lenyűgöző megjelenést kölcsönöz nekik. Nemrégiben a szupermodell Kaia Gerbert is megihlették, aki szintén gyakran választ ikonikus, francia stílusú lábbeliket. Természetesen nem ő az egyetlen, aki előszeretettel hódol a könnyed, francia eleganciának, a lábbelik közül viszont kitűnik egy bizonyos típus, mely amellett, hogy stílusos és nőies, elképesztően kényelmes is egyben! Nézd meg a galériát!

A fekete magassarkú balerinacipők tökéletes ötvözetét jelentik a stílusnak és a kényelemnek. Ez a klasszikus darab nemcsak időtálló, hanem rendkívül sokoldalú is, könnyen kombinálható a mindennapi és alkalmi viseletet tekintve egyaránt. A francia nők körében különösen népszerűek ezek a cipők, mivel tökéletesen illeszkednek az elegancia és a kifinomultság iránti elvárásaikhoz.
Kattints a további képekért!

Egyes ruhadarabok nosztalgikus érzést keltenek, főleg ha újra divatba jönnek. Gyerekkorunk legjobban utált nadrágja az egyik legfeltűnőbb divattrend lesz 2024-ben.

Leadfotó: forrás: whowhatwear.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.