Fashion&Beauty

Ennek a ruhadarabnak érdemes lenne búcsút inteni idén tavasszal - A stylistok egyenesen a falra másznak tőle!

Többször lehettünk már tanúi egy-egy rég elfeledett divattrend újjáéledésének, a divatszakértők szerint viszont nem minden retro trendet érdemes újra divatba hozni.

Szinte mindenkin előnytelen

A kilencvenes évek végéről és az ezredforduló kezdetéről származó divattrendek között akad olyan, amire ma már ránézni is fáj, ám a Z-generáció elkötelezettségének köszönhetően, hogy olyan dolgokat viseljenek, amik nem feltétlenül megszokottak, rengeteg rég elfeledett stílus tér vissza. Ezzel természetesen semmi probléma, Casey Matheny, stylist szerint viszont van egy ruhadarab, melynek most már tényleg itt az ideje búcsút inteni, népszerűsége ellenére ugyanis sokak számára kifejezetten előnytelen választás lehet. Kíváncsi vagy, mely ruhadarabra is gondol pontosan? Olvass tovább!

„Azok a nadrágok, amik a vádli közepéig érnek, több szempontból sem túl szerencsések" - mondja Casey Matheny, stylist. - „Sokkal jobb olyan darabokat választani helyettük, melyek néhány centivel a boka fölé érnek. Egy capri nadrág egyszerűen furcsán mutat, mintha kinőttünk volna, semmiképpen sem hosszabbítja optikailag a lábunkat, a boka fölé érő fazonokkal ellentétben."
Kattints a további képekért!

Mostantól mindenki ezt akarja hordani!

Leadfotó: 123rf, forrás: thesun.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.