Fashion&Beauty

Egy új pár női cipő tavasszal is jól jön

Melyik hölgy ne szeretné a divatos és lenyűgöző cipőket? Egy új évszak beköszönte jó ürügyként szolgál arra, hogy beiktassunk egy szezonális vásárlást, és csodálatos lábbelikkel gazdagítsuk a ruhatárunkat. Vajon milyen trendek tombolnak idén?

A minták szerelmeseinek

A tavasz egyfajta megújulást hoz mindenki életébe. Ez az energia lendületet ad a hétköznapokban, és arra ösztönöz, hogy a megjelenésünkben is visszatükrözzük ezt a létállapotot. A nők online cipővásárlása jelentősen megkönnyíti a a tavaszra hangolt lábbelik beszerzését. Az olyan átlátható webáruházak, mint a Chix.hu, megreformálják az online shopping fogalmát, ezért játszi könnyedséggel tehetünk szert új topánkákra.

Ha már tavasz, bizonyára a legtöbb hölgynek feltűnik a nézelődés során, hogy az évszak sajátosságai a cipők kivitelezésében is megjelennek. Az egyik leggyakoribb verzió a virágminta, amely üde színfoltot jelent, és még egy monokróm, egyszerű szettet is remekül feldob.

Aki szereti az extravagánsabb összhatást, az bátran kísérletezzen a díszesebb, feltűnőbb darabokkal. A tavasz a női cipőkben olyan dizájnokat hív elő, mint a párducminta, színes, nonfiguratív elemek, továbbá látványos csatok, kövek és anyagtípusok. Gyakorlatilag csak a viselő fantáziáján múlik, hogy melyik kivitelezés mellett rakja le a voksát!

Elő az elegáns szettekkel!

Az igazi tavaszra jellemző kellemes hőmérsékletnek köszönhetően búcsút inthetünk a meleg cipőknek és vastag zokniknak. A napsütésben előkerülhetnek azok a modellek, amelyek megvillantják a lábfejet, szabadon hagyják a bokát.

A legkedveltebb szettek közé tartozik egy légies, neutrális színű nadrág egy finom anyagú, elegáns inggel kombinálva, melyhez tökéletesen passzol egy-egy pasztell árnyalatban tündöklő magassarkú vagy szandál.

A vastagabb sarok lehetővé teszi, hogy a cipő kényelmes viseletként szolgáljon egész nap. Viszont aki úgy érzi, hogy a jövés-menés ilyen lábbeliben nagyon megterhelné, nyugodtan válasszon egy lapos talpú darabot, hogy ne csak csinos, hanem komfortos cipővel bővíthesse kollekcióját.

Az online vásárlás is lehet egyszerű

A tennivalók forgatagában nincs mindig alkalom arra, hogy betérjünk a cipőboltokba, és személyesen vágjunk bele a nézelődésbe. Ilyen esetekre kiváló megoldást nyújtanak a webáruházak, melyek felkeresésével az otthonunk kényelméből intézhetjük el a vásárlást. Egy pohár finom bor és némi nassolnivaló társaságában valódi kikapcsolódást nyújthat ez a program egy hosszú nap után!

Ezeken a felületeken a szűrési funkciókat használva be lehet állítani, hogy mely kritériumoknak kell megfelelnie az áhított cipőnek. Ezáltal csak azokat a találatokat listázza az oldal, amelyek tényleg relevánsak. Ez többek között azt garantálja, hogy kizárólag olyan lábbeliket mutasson a honlap, amelyek elérhetőek a kívánt méretben.

Mindenki megérdemli a törődést, és ez olykor egy stílusos cipőben nyilvánul meg. Induljon a szezon egy olyan különleges darabbal, amelyet büszkén viselhetünk, bármilyen alkalomról is legyen szó!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.