Fashion&Beauty

10 pucérruhás sztár, akiktől mindenkinek leesett az álla - Ezt jól bevállalták

Ez az idei év legnagyobb divatja.

Bevállalós sztárok

Ami az utóbbi időben ami a vörös szőnyeges megjelenéseket illeti, a fekete, elegáns estélyiket és koktélruhákat felváltották az igencsak merész, áttetsző darabok, és az olyan A-listás sztárok, mint például Katy Perry, Miley Cyrus, és Kendall Jenner is a pucérruha mellett tette le a voksát. Bár valójában a pucérruhák már hosszú évtizedek óta a divat részét képezik, az elmúlt időszakban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Sok híresség nemigen foglalkozik azzal, hogy a fotósok és az eseményen lévők mennyit látnak a testükből, és a képzeletre meglehetősen keveset hagyó ruhakölteményekben pózolnak a vörös szőnyegen, talán pont ezért, hogy minél inkább felhívják magukra a figyelmet.

Kattints a galériára, ahol mutatjuk az elmúlt időszak leglátványosabb és legmerészebb pucérruháit:

A pucérruhák koronázatlan királynője Miley Cyrus. Az idei Grammy-gálán ebben a szinte valamit alig takaró ruhában pózolt a vörös szőnyegen.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Daily Mail

Mariah Carey, az ötszörös Grammy-díjas énekesnő egy bronzszínű, gyakorlatilag teljesen átlátszó ruhában jelent meg a Recording Academy zenei díjátadóján.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.