Fashion&Beauty

5 alapdarab, melyre minden nőnek szüksége van idén tavasszal - Így alakítsd ki a tökéletes kapszulagardróbot!

Tavasszal mindannyiunkban feltámad a vágy, hogy egy kissé felfrissítsük, megújítsuk ruhatárunkat. Mielőtt viszont óriási költekezésbe vernénk magunkat, érdemes elgondolkodnunk azon, mely alapdarabok fognak éveken át jó szolgálatot tenni.

Sokféleképpen kombinálhatod őket

A kapszulagardrób kifejezés azt jelenti, hogy igyekszünk olyan ruhadarabokat összeválogatni ruhatárunkba, melyeket sokféleképpen tudunk kombinálni, emellett pedig éveken át tudjuk viselni őket. Ez amellett, hogy nagyon praktikus, környezetbarát és költséghatékony megoldás is, hiszen így rengetegféle szettet állíthatunk össze, anélkül, hogy feleslegesen sok ruhát vásárolnánk. Ha kíváncsi vagy, mely alapdarabokat is kellene beszerezned idén, melyek aztán hosszú éveken át meghatározó részét képezik majd tavaszi ruhatáradnak, akkor olvass tovább!

Könnyed ballonkabát A könnyed ballonkabátok tökéletes választást jelentenek a tavaszi időjárásra. Ezek a kabátok könnyűek és légáteresztők, így kényelmesen viselhetők az enyhe tavaszi napokon, miközben megvédenek bennünket a hűvösebb időjárási viszonyoktól is. A ballonkabátok stílusosak és divatosak, így könnyen feldobhatják a tavaszi szettjeinket, anélkül hogy túlzottan melegünk lenne bennük. Emellett ezek a kabátok könnyen rétegezhetők más ruhadarabokkal, így sokféle stílusú összeállítást készíthetünk velük, amelyek alkalmazkodnak az adott nap időjárásához és tevékenységeinkhez.
Kattints a további képekért!

Amíg nem tombol a rekkenő hőség, addig bátran kipróbálhatjuk mi is ezt a tavasz-nyári trendet, amiért kedvenc külföldi sztárjaink is rajonganak.

Leadfotó: 123rf, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy szülötteinek egy rossz szavuk sem lehet a héten - a friss horoszkóp csupa pozitívumot ígér nekik.