Fashion&Beauty

A "dad bob" most a legnépszerűbb hajtrend - Minden nő bolondul ezért a frizuráért, képtelenség nem imádni!

A rövidebb fazonú frizurák már egészen hosszú ideje töretlenül népszerű trendet képviselnek, ezúttal egy különös nevű bob vált a hölgyek kedvencévé.

Nem kell túl bevállalósnak lenni hozzá

A "dad bob" egy hosszabb típusú bob frizura, amely kissé komolyabb érzetet kelt, mint a rövid francia vagy az állcsontig érő bob. A mellette szóló talán legnagyobb előny, hogy a hosszabb haj szerelmesei is bátran kipróbálhatják, hiszen nem egy drasztikusan rövid bob frizuráról van szó. A legjobb pedig, hogy rengetegféle stílusban elérhető, így gyakorlatilag mindenkinek jól áll, hiszen könnyedén saját ízlésünkhöz igazíthatjuk. Ha kíváncsi vagy, mit is kellene kérned fodrászodtól, hogy egy gyönyörű „dad bob” frizurával távozz a szalonból, akkor olvass tovább, most eláruljuk!

Kulcscsontig érő bob frizura A kulcscsontig érő bob frizura számos előnnyel jár, amelyek miatt érdemes lehet kipróbálni a stílust. Először is, ez a hosszúságú bob a legtöbb arcformához remekül passzol, emellett pedig könnyen kezelhető és viszonylag kevés karbantartást igénylő frizura. A kulcscsontig érő bob ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék megváltoztatni a hajukat, anélkül, hogy túl nagy változást kellene bevállalniuk.
Kattints a további képekért!

Amíg nem tombol a rekkenő hőség, addig bátran kipróbálhatjuk mi is ezt a tavasz-nyári trendet, amiért kedvenc külföldi sztárjaink is rajonganak.

Leadfotó: 123rf, forrás: glamourmagazine.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy szülötteinek egy rossz szavuk sem lehet a héten - a friss horoszkóp csupa pozitívumot ígér nekik.