Mosási tippek Lakatos Márktól

Mindegy, hogy tél vagy nyár, minden évszaknak megvannak a maga kedvenc darabjai, amelyekre mosáskor is nagyon kell ügyelni, hogy még tovább élvezhessük őket.

Nem mindegy, milyen a program!

Aki szereti a divatot és vele együtt a kényesebb anyagokat, annak az is fontos, hogy a mosógépe tökéletes segítség legyen a ruhák épségének megőrzésében. A Samsung nemrég készített felmérése során kiderült, hogy minden harmadik európai komoly nehézségekkel küzd, amikor a mosógépen ki kell választania a ruhákhoz illő megfelelő mosási programot. Így nem meglepő, hogy az új, csúcskategóriás WW9000 Eco Bubble mosógépét éppen úgy tervezték, hogy szinte kitalálja a gondolatainkat. Lakatos Márktól, Magyarország egyik legismertebb stylistjától ezúttal olyan hasznos dolgokat tudhatunk meg, amelyek bármikor jól jöhetnek, ha mosásról van szó!

A kis címkék

A ruháinkba varrt kilométeres papírok pont olyanok, mint a kötelező olvasmányok: hosszúak, tele vannak érthetetlen részekkel, mégis fontos, hogy észrevegyük bennük azokat a dolgokat, amelyek a későbbiek során még hasznunkra lehetnek. Gyakran hívják ezeket a ruhákon található furcsa jeleket textil KRESZ-nek, és nem véletlenül - egy divatból felkészült nőnek ezeket is ismernie kell. A legfontosabbak ezek közül a mosási hőmérsékletet, a centrifugálást, a fehérítést, a szárítást és a vasalást jelző ikonok.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!