Kristen Stewart durván ráhajtott egy pasira

A színésznő szerelmi élete azóta zűrös, hogy megcsalta egykori párját RPatset. Kristen félrelépése után a pár kibékült, de kapcsolatuk már nem működött, így KStew most egy újabb szerelmi áldozatra vadászik.

A sztárvilág és a pletykalapok szerzői már nem igazán tudják követni Kristen Stewart szerelmi életét. A színésznő az egyik percben még Robert Pattinsonnal jár, majd arról szól a fáma, hogy szakítottak és KStew szerelmes levelekkel zaklatja RPatset. A legújabb hír pedig arról árulkodik, hogy a színésznő egy igazi Schwarzeneggert szemelt ki magának, méghozzá a fiatal Patricket.

Egy bennfentes szerint, míg Robert Ausztráliában forgat, addig Kristen sem tétlenkedik. Sőt mi több, állítólag már megvan legújabb áldozata is, aki nem más, mint a három évvel fiatalabb Patrick Schwarzenegger. A színésznő kollégája, Taylor Lautner szülinapi buliján találkozott Patrickkel, aki azonnal megtetszett neki. „Kristen nagyon durván rámászott Patrickre. Annyira szikrázott köztük a levegő, hogy a bulin tartózkodó emberek már azzal viccelődtek, hogy inkább vegyenek ki egy szobát” – nyilatkozta a szemtanú a Star Magazine-nek.

Kristen félrelépése óta már mindenki tudja, hogy nem is olyan szégyenlős és visszafogott, mint amilyennek teteti magát, így könnyen elképzelhető, hogy a színésznő hamarosan egy újabb férfivel az oldalán bukkan fel. Sőt, lehet, hogy Patrick Schwarzeneggerrel.

Fotó: fanpop.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!