A magyarok sem finomkodtak - Fábián Juli és a Mary Popkids teljesen megőrjítette a közönséget

Nemcsak a külföldi sztárok csinálnak őrületesen jó bulikat a Fesztiválköztársaságban, hanem a legmenőbb magyar előadók is megcsillogtatják tudásukat. A Sziget 5. napján Fábián Juli és a Mary Popkids is bizonyították, hogy még a nagyszínpadon is megállnák a helyüket. Menj arrébb, Avicii!

A világsztár hang

Fábián Juliban akkora energiák gyűlnek, hogy egy egész atomreaktort simán működtetni tudna, és ezt bőven át is adja a közönségének. Idén nyáron csupán egy budapesti koncertje volt a tegnapin kívül, úgyhogy nem is csoda, hogy megőrült érte a Petőfi Rádió - Volt színpad közönsége.

A tikkasztó melegben üdítő slágerkoktélt kaptunk, melynek összetevői olyan slágerek voltak, mint a Sizzlin, a Girly vagy a Like a Child - csodálatos énekléssel rázták fel, és jó hangulattal díszítették őket. Fábián Juli hangát hallgatva úgy érezhettük magunkat, mintha a legnagyobb soul-legendák valamelyike lépett volna színpadra éppen, és kétség nem fér hozzá, hogy az énekesnő még a nagyszínpad jó pár fellépőjét is leénekelte volna. Úgyhogy egy jó tanács azoknak, akik még nem jártak Juliék koncertjén: a következő lehetőséget ne hagyjátok ki!

Fotó: Juli Fabian and Zoohacker Facebook/Szőke Richárd

Oldalak

Sztárok
A legendás magyar színésznek két gyermeke született: Lili 1995-ben, míg Marcell egy évvel később, 1996-ban látta meg a napvilágot.
Sztárok
Bár a néhai Diana eljegyzési gyűrűje a mai napig a világ egyik legikonikusabb ékszerének számít, melynek eszmei értéke szinte felbecsülhetetlen, Erzsébet királynő egyáltalán nem volt elégedett a...
Sztárok
Az 50 éves előadó kisebbik lánya, Kiss Emília Gréta korábban a Sztárban Sztár leszek!-ben is szerencsét próbált már, a napokban pedig elballagott, és ahogy egyre nagyobb, úgy lesz egyre szebb is.