Gyarmati Panka 4. lett az idei utolsó világkupán

Az olimpiai nyomás alól felszabadulva, bokasérülése ellenére is a ragyogó 4. helyen végzett Gyarmati Panka a muraui világkupán. A magyar hódeszkás a lélektani határ feletti 92,5 ponttal, a második helyen jutott tovább a selejtezőből. A fiatal sportoló ezzel az eredményével a 6. helyen zárta a 2013/14-es FIS világkupa szezonját a slopstyle szakágban.

A 4. helyen végzett Gyarmati Panka Murauban. A 2013/14-es világkupa sorozat utolsó állomásán a magyar hódeszkás a második legjobb eredménnyel, a maximális 100 pontból 92,5 ponttal jutott a döntőbe. Utolsó edzésén azonban bokasérülést szenvedett, ám így is a bravúros 4. helyen zárta a megmérettetést.

A fiatal tehetség így annak ellenére, hogy egy hellyel lemaradt a téli olimpiáról, jelenleg a 6. helyen áll a FIS slopestyle szakágának világranglistáján, ezzel is bizonyítva, hogy a legjobbak között a helye.

Ha gratulálni szeretnél Pankának, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg a cikket másokkal is!

Fotó: utanpotlassport.hu; Leadkép: vimeo.com

Oldalak

Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...