A magyarok sem finomkodtak - Fábián Juli és a Mary Popkids teljesen megőrjítette a közönséget

Nemcsak a külföldi sztárok csinálnak őrületesen jó bulikat a Fesztiválköztársaságban, hanem a legmenőbb magyar előadók is megcsillogtatják tudásukat. A Sziget 5. napján Fábián Juli és a Mary Popkids is bizonyították, hogy még a nagyszínpadon is megállnák a helyüket. Menj arrébb, Avicii!

A világsztár hang

Fábián Juliban akkora energiák gyűlnek, hogy egy egész atomreaktort simán működtetni tudna, és ezt bőven át is adja a közönségének. Idén nyáron csupán egy budapesti koncertje volt a tegnapin kívül, úgyhogy nem is csoda, hogy megőrült érte a Petőfi Rádió - Volt színpad közönsége.

A tikkasztó melegben üdítő slágerkoktélt kaptunk, melynek összetevői olyan slágerek voltak, mint a Sizzlin, a Girly vagy a Like a Child - csodálatos énekléssel rázták fel, és jó hangulattal díszítették őket. Fábián Juli hangát hallgatva úgy érezhettük magunkat, mintha a legnagyobb soul-legendák valamelyike lépett volna színpadra éppen, és kétség nem fér hozzá, hogy az énekesnő még a nagyszínpad jó pár fellépőjét is leénekelte volna. Úgyhogy egy jó tanács azoknak, akik még nem jártak Juliék koncertjén: a következő lehetőséget ne hagyjátok ki!

Fotó: Juli Fabian and Zoohacker Facebook/Szőke Richárd

Oldalak

Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...
Sztárok
Vitathatatlan, hogy a Beatles a kezdetektől fogva minden idők egyik legnagyobb és legbefolyásosabb zenekaraként vonult be a történelembe, melynek egyik nagy ikonja volt az immáron 81 éves Paul...