Kamaszkori fotó: szemüveges és soványka fiú volt Freddie – Gúnyolták, bántották miatta

A Dal jóképű győztese, Fehérvári Gábor Alfréd, vagy, ahogy a rajongói szólítják, Freddie kamaszkorában még egészen másképp nézett ki, mint ma. Az énekes évekkel ezelőtt kimondottan vékonyka volt, a haját copfban hordta, de szemüveget is viselt. Emiatt a suliban rendszeresen gúnyolták, ami mély sebeket okozott a lelkében.

Bántották és gúnyolták a külseje miatt

A Dal 25 éves győztese, Freddie a Story magazinnak mesélte el, milyen kínokat kellett kiállnia kamaszkorában csak azért, mert a külseje nem felelt meg diáktársainak. Akkoriban ő is úgy gondolta, hogy csúnya és jellegtelen, sőt ellenszenvesnek találta saját magát. Legszívesebben elbújt volna a világ elől, hogy ne kelljen találkoznia senkivel.

„Boldog családban éltem, a nagyszüleimmel is szoros és felhőtlen volt a kapcsolatom, ezeknek köszönhetően én is roppant családcentrikus vagyok. A kamaszkoromat már jóval nehezebben viseltem, az az időszak mély sebeket hagyott bennem. Tizennégy és tizenkilenc éves korom között számos nehézséggel kellett megbirkóznom. Azok az évek amúgy is a külsőségekről szólnak, sorra érik az embert mindenféle behatások, amelyek miatt elkezd adni a látszatra. Az én külsőm azonban egyáltalán nem volt vonzó, sőt… Bántottak, gúnyoltak, nem csoda, hogy gátlásossá tettek” – mesélte a lapnak Freddie.

Az énekes ezután még hozzátette, még a mosdóba sem szeretett kimenni az iskolai évek alatt, nehogy ott összefusson valakivel. Többnyire csak annyiból álltak a napjai, hogy reggel beült az iskolapadba, tanítás után pedig rohant haza.

Lapozz és tudj meg még többet Freddie múltjáról!

Fotó: tv2.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!