Szelfi, csücsörítés és pózolás - Így látták a sztárok a Story Gálát

Szombaton tartották meg a Corinthia Hotel Budapestben a 2016-os Story Gálát, amelyen felvonult a magyar sztárok színe-java. Cikkünkben összegyűjtöttük a hírességek legvidámabb, legszebb és legviccesebb szelfijeit a nagy eseményről! Nézd meg a fotókat!

Ezen a fotón nem látszik Berki skót szoknyája

Berki Krisztián és gyermekének édesanyja, Pamela is szerepelt a gála meghívott vendégeinek listáján. Talán, ha a szervezők tudták volna, miben fog megjelenni a sportolóból lett reality sztár, másképp döntenek, Berki ugyanis egy skót szoknyában, vagyis kiltben érkezett a nagy eseményre. Az elmúlt években is voltak már botrányos szerelések, így várható volt, hogy valaki kicsapja a biztosítékot. Berki ezzel természetesen magára vont minden figyelmet, a fotósok és a többi vendég sem tudta levenni róla a szemét. Pamela egy különleges, acélkék ruhában érkezett az estélyre.

Így mulatott az Éjjel-Nappal Budapest csapata

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai közül szinte mindenki tiszteletét tette a nagy eseményen és az Instagramra felkerült fotók alapján elmondható, hogy nagyon jól érezték magukat a 2016-os Stroy Gálán. A lenti képen az is látszik, a fiúk nem tartózkodtak az alkoholtól se. (Nem úgy, mint Kulcsár Edina, aki az este folyamán csak vizet ivott. Állítólag.)

Csonka András és Tilla láthatóan jól mulattak

Csonka András és Tilla már régóta jó kapcsolatot ápolnak, ezt a fotót a színész töltötte fel kettejükről a gála estéjén. Az arcuk arról árulkodik, hogy a számukra is jó hangulatban telt a szombati buli. Csonka egyébként azt írta a képhez: "Büszke vagyok barátomra Tillára, aki Story értékdíjat kapott!"

Lapozz a többi fotóért a gáláról!

Fotók: instagram.com/berkikrisztian, instagram.com/csonkabrandy, instagram.com/ocipapa

Oldalak

Szólj hozzá Te is!