Sztárok

Emlékszel még a Szulejmán című sorozat Mahidevran szultánájára? 43 évesen, szőke hajjal már rá sem ismerni a török színésznőre - Fotók

Nur Fettahoglu a szultán első asszonyát alakította a Szulejmán című sorozatban 2011-től egészen 2014 júniusáig, és bár karaktere igencsak megosztó volt intrikáinak hála, az vitathatatlan, hogy a török színésznőre nők milliói irigykedtek akkoriban szépségének köszönhetően.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe, az EMMA Egyesület és P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Így néz ki most

A Szulejmán című, történelmi ihletésű török sorozatot idehaza is nagy sikerrel vetítették, nem véletlenül: a 4 évadot és 305 részt megélt produkció megtörtént eseményeket ábrázolt rendkívül valósághűen, de bepillantást nyerhettünk a szultán titkos háremének mindennapjaiba is a romantikus szálaknak köszönhetően. A sztori középpontjában I. Szulejmán, az Oszmán Birodalom egyik legnagyobb és leghosszabb ideig uralkodó szultánja állt, valamint felesége, a történelem talán legbefolyásosabb asszonya, Hürrem szultána. A háborúkon és Szulejmán hódításain kívül szemtanúi lehettünk az előbb említett két szereplő szerelmének kibontakozásának, valamint annak, hogy minderre hogy reagált a többi szultána és háremhölgy, kiváltképp Mahidevran, Szulejmán első ágyasa és első fiának, a később kivégzett Musztafa hercegnek édesanyja, aki bár tiszta szívvel szerette az uralkodót, a szultán szíve nem érte, hanem Hürremért dobogott, amit Mahidevran bizony nem viselt könnyen. A szultána rengeteg dolgot tett annak érdekében, hogy szétválassza a szerelmeseket, de próbálkozásai nem jártak sikerrel, hiszen ezzel csak azt érte el, hogy ő maga vált kegyvesztetté Szulejmán szemében. Egy biztos: Mahidevran állítólag a valóságban is gyönyörű nő volt, az őt alakító török színésznő, Nur Fettahoglu külsejét pedig szintén nem érte soha panasz, hiszen a jelenleg 43 éves sorozatsztár a mai napig kirobbanó formában van, habár hajszíne sokat változott a sorozat óta. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma az egykori Mahidevran!

Szulejmán trónra kerülése után folyamatosan érkeztek az új háremhölgyek a palotába, köztük a gyönyörű Hürrem, aki olyan mély benyomást tett az uralkodóra, hogy érte a szultán még a Mahidevrannal való kapcsolatát is feladta, holott a szultána volt az, aki világra hozta Szulejmán első fiát, a trónörökös Musztafát, a nőt pedig a szultán édesanyja is támogatta.
Kattints a további képekért!

A jordán királyi családban elképesztő gének öröklődnek, ami nem is csoda, hiszen Ránija külsejét látva talán senki sem gondolkodik el azon, hogy a királyi párnak vajon hogy sikerült két sármos herceget, valamint két meseszép hercegnőt összehoznia.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Sztárok
Austin Butler, az Elvis című életrajzi mozi címszereplője több ízben is megfordult már Magyarországon. A 32 éves filmcsillagot valósággal elvarázsolta a magyar főváros.
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.