Majka kisfia egy cuki bakiba szaladt bele, de a híresség még csak most tárta a világ elé a felvételt

Az éneklés már Majka fiának is megy, a szövegbe pedig a legnagyobb előadók is bele tudnak bakizni néha. A soha nem látott felvétel rengeteg lájkot tudott bezsebelni.

Majka kisfia elképesztően aranyos

Nemsokára kiderül, hogy Majka idén is meg tudja-e tartani az első helyet a Forbes listáján, mint a legértékesebb celeb. Annyi biztos, hogy a műsorvezető és előadó ebben az évben is bőven fog pörögni.

Ugyebár Majka sok év után a TV2-től az RTL-hez igazolt, ahol gyakorlatilag elindult a karrierje a Való Világgal. Már lehetett tudni, hogy az X-Faktor új évaddal tér vissza, és a rapper-műsorvezető lett az első mentor, akit bejelentettek. Hozzá csatlakozott Valkusz Milán, Tóth Andi, Gáspár Laci pedig maradt a helyén.

Vajon Majka fia is egyszer úgy dönt, hogy megcélozza a zenei pályát? A galériánkban megmutatjuk, hogy milyen aranyosan énekel!

Indul a nyár, vele együtt pedig a fesztiválszezon. Majka a tévézés mellett elég elfoglalt lesz, mivel hazánk egyik legfelkapottabb előadója, aki rengeteg koncertet fog adni.
Kattints a további képekért!

Ismét megjelent a lista azokról, akik a leginkább mozgásban tudják tartani az internet népét. Dancsó Péter meglepő helyen végzett, de nem a lista elején kell keresni.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!