Kell egy táska, amibe minden belefér? Így találhatod meg a tökéletes darabot!

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a szeptemberi iskolakezdésig, de ha őszinték akarunk lenni, ezzel foglalkozni még egyikünknek sincs kedve. Az idő viszont kíméletlenül sürget, így ha igazán jó vásárt akarunk csinálni iskolatáska terén, akkor ne halogassuk szeptember elejéig a beszerzést, mert addigra az igazán jó modellek már elfogynak! (x)

Hogyan válasszunk?

A hátitáska vagy oldaltáska azon kevés kiegészítők egyike, amit mindennap magunkkal viszünk, használunk és viselünk. Éppen ezért fontos, hogy praktikus és szép is legyen egyben, így nem csoda hát, ha néha azt sem tudjuk eldönteni, a külső vagy a belső fontosabb egy táskánál. A legjobb az, ha a praktikusság oltárán egyáltalán nem kell feláldoznunk a szép és divatos formát, amiben a Heavy Tools táskák igen nagy segítségünkre lehetnek.

Praktikus és divatos

A megfelelő mennyiségű holminak feltétlenül bele kell férnie a táskába, így mindenképpen nagy pakoló térrel rendelkező táskát válasszunk. A Heavy Tools hátitáskák űrmérete 28,31 és 32 literesek, így a hellyel egész biztosan nem lesz gond. Az sem hátrány, ha több pakoló rekesz is van a táskában, így a különféle típusú felszerelések, füzetek, könyvek esetleg műszaki dolgok is megfelelően tárolhatóak, szállíthatóak. A Heavy Tools hátitáskák ergonomikus hátkialakítással rendelkeznek, a terhelhetőségről pedig a megerősített alsó rész gondoskodik, így egy-egy jobban igénybevett nap után sem szakad ki a táska alja.

Az apróságoknak is jut hely

A testreszabhatóságot állítható vállpántok garantálják, a szivacsos hátrész pedig egész nap hosszan tartó kényelmet biztosít viselőjének. A rekeszes felosztás a praktikusságért került bele a táskákba, az oldalrészeken pedig hálós kulacstartók bővítik a pakolásra szánt helyet. Az első zsebben kisebb rendező zsebek is találhatóak tollaknak, kulcsoknak, bérletnek, telefonnak, így az apróságok sem fognak elveszni! A Heavy Tools hátitáskák mellett az oldaltáskáknak és sporttáskáknak is megvan a rajongótábora, hiszen ezek a táskák is ugyanannyira átgondoltak és divatosak mint a hátitáskák.

Fókuszban a kényelem

Legyen szó oldaltáskáról vagy sporttáskáról az állítható szivacsos vállpánt alapfelszereltség. Ez lehetőséget ad arra, hogy a vállunkon keresztbe átvetve, vagy hagyományosan egy vállon lógatva, de mégis kényelmesen hordjuk a táskát. A rendező-, és cipzáras kis zsebek, kulcs- és és pénztárca tartók egyikből sem hiányozhatnak. Az oldaltáskákban a notebookoknak, tableteknek külön hely van, hiszen ezeket a készülékeket gyakorlatilag napi szinten hordozzuk magunkkal. Ha az aktív, sportos életet részesítjük előnyben 39 literes sporttáskát is találhatunk a kínálatban.

A Heavy Toolsnak évtizedes tapasztalata van a táska készítésben. A vásárlói visszajelzéseket és a divattrendeket ötvözve, 2015-ben is a márka védjegye a tökéletes funkcionalitás, mindez többfajta kialakításban, rengeteg színben és stílusban!

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!