Tarts be ezt a 6 reggeli szokást és frankó lesz az életed!

Az emberek nagy része úgy gondol a reggelre, mint egy szükséges rosszra, amit amilyen hamar csak lehet, túl kell élni. Ennek azonban nem kellene így lennie: ha te is a sikeres és egészséges nők/férfiak táborát akarod erősíteni, akkor a most következő 6 tanácsot mindenképpen fogadd meg!

1. Ne foglalkozz az elektromos kütyükkel!

A legtöbb ember azzal indítja a napját, hogy bekapcsolja a telefonját, a számítógépét, és azon csüng egészen addig, amíg el nem indul a munkába vagy az iskolába. Ez azonban azt jelenti, hogy semmi más fontos dologra nem tud figyelni: nem foglalkozik a családjával, nem beszélget, csak bezárkózik a virtuális világba. Ha nem akarsz teljesen elszigetelődni a szeretteidtől és a valós történésektől, akkor reggel még véletlenül se kapcsold be az elektromos kütyüidet!

2. Igyál valami zöldet!

Sokan kávéval, péksüteményekkel és más egészségtelen dolgokkal kezdik a napot, pedig lennének más lehetőségek is: például a zöldségek zöld levelei, amik kiváló tápanyagforrások. Van bennük méregtelenítő és lúgosító hatású klorofill, rengeteg ásványi anyag, valamint az antioxidánsként számon tartott karotinoid. Igyál minden reggel zöld turmixot, és meglátod, egészen új emberként indulsz el otthonról!

Fotók: choosebetterpotatoes.com, blog.primohealthcoach.com

Oldalak

Címkék: