Csillagjegyed szerint ezektől a betegségektől kell tartanod

Csillagjegyeinkből számtalan dolog megállapítható, mint például az is, hogy melyik betegségekre vagyunk a leginkább hajlamosak. Ezekre figyelj!

Fontos a megelőzés

KOS - A kosokat ritkán dönti le a lábáról egy-egy betegség, azonban ha mégis felüti a fejét egy kórokozó, akkor leginkább a láz és a gyulladásos megbetegedések jellemzőek, de hajlamosak sajnos a balesetekre is.
Betegségek: migrén, megfázás, fülfájás, arcüreg gyulladása, kötőhártyagyulladás.

BIKA - Legtöbbször pajzsmirigy problémákkal küzdenek, de gyakran előfordul torokfájás, mandulagyulladás, túlsúly és az ahhoz köthető betegségek is, mint például a cukorbetegség, magasvérnyomás, ízületi bántalmak.

IKREK - Leginkább a stressz fog ki az ikreken és az idegesség, mint tudjuk igen sok betegséget tud okozni. Ilyen például az asztma, tüdőgyulladás, depresszió, pánikbetegség, alvászavarok és allergia.

HALAK - Anyagcseréje nem túl jó, amit a rendszertelen életmód és a helytelen táplálkozás okoz. Általában sok káros szenvedélynek hódol, ha pedig valami betegség ledönti, akkor pesszimizmusa nem sokat javít a helyzeten. Jellemző betegségei: felfázás, nátha, alkoholfüggőség, gyógyszerfüggőség, lúdtalp, bokasüllyedés.

szívroham

Lapozz a részletekért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak