Szörnyella De Frászosra vette a figurát Pásztor Anna - Ördög Nóra combot villantott

101 apró dalmata díszítette a tegnapi Rising Star adásban Pásztor Anna fejét, ennek a divat-jelenségnek pedig muszáj cikket szentelnünk! Ez volt az énekesnő eddigi legextrémebb szettje, a műsor háziasszonya, Ördög Nóri pedig combot villantott. Heti Rising Star stílus figyelőnk következik!

Vau, vau!

Múlt héten igen visszafogottak voltak a lányok, már ami az öltözetüket illette. Anna egy pillangós fejdíszt kapott, Nóri pedig egy egyszerű, de annál szebb földig érő fehér ruhát. Mind a ketten jól néztek ki és pont. Ám a legutóbbi adást látva megint tátva maradt a szánk.

Pásztor Anna, a kiskutyás kalaptól eltekintve, elbűvölő volt a Szörnyella De Frászos "áutfitjében". Egy dalmatát vezetett pórázon, mielőtt leült a zsűriasztalhoz, Disney-mintás ruhája maga volt a játékos elegancia. A ruha élénk színeit és mintáit a félvállas megoldás ellensúlyozta: Anna szexi karja vált így láthatóvá.

Ördög Nóri megmutatta, hogy két gyereken túl is van élet, vagyis még mindig jócsaj. Hangsúlyozta ezt az erős sminkje, a tűzpiros magassarkú és a dressz, ami telis-tele volt ajkakkal, igen ajkakkal.

Fotó: TV2

Oldalak

Szólj hozzá Te is!