15 éves tehetség nyerte az X-Faktort

Tóth Andi jött, látott, győzött! A nagyváradi kamaszlány párbaj nélkül menetelt egészen a fináléig és ezzel ő lett az X-Faktor eddigi legfiatalabb nyertese.

Csiszolatlan gyémánt

A rekedt hangú leányzó, akinek van még mit tanulnia a szakmáról, alig tért magához, miután Istenes Bence kimondta: "Az 2014-es X-Faktor győztese nem más, mint Tóth Andi!". A tehetségkutató hagyományai szerint a nyertes ilyenkor elénekli a dalt, amit külön a fináléra írtak neki, de Andinak elcsuklott a hangja a meghatottságtól, képtelen volt végigénekelni a számot. Ekkor Szikora Róbert, a mentora kivette a kezéből a mikrofont és megköszönte a nézőknek, hogy Tóth Andira szavaztak. A leányzó 25 millió forinttal lett gazdagabb. 10 milliót költhet lemezre, nagykoncertre, videoklipre, valamint egy éven át kap minden hónapban 1 millió forintot. Andi nyert egy autót is, amit a bátyjának akar adni.

Top 3

A vietnami tehetség, Benji a harmadik helyen, Horányi Juli pedig a második helyen végzett. A magyar X-Faktor történetében először küzdött egymás ellen két hölgy.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!