Gyász - Gyönyörű, 22 éves lányát veszítette el a zenész

A felfoghatatlan tragédiát az édesapa erősítette meg.

Megrázó bejelentés

A Slipknot nevű amerikai metalegyüttes szomorúan készül a hamarosan esedékes VOLT Fesztiválos fellépésére. Az európai turné még el sem kezdődött, de a zenekar életét most szörnyű tragédia árnyékolja be: a csapat perkása, Shawn Crahan bejelentette, hogy meseszép és fiatal lánya, Gabrielle 22 éves korában meghalt.

A 49 éves zenész a Instagramon közölte a szomorú hírt, vasárnap:

„Megtört szívvel és a legmélyebb fájdalommal kell értesítenem benneteket, hogy a legfiatalabb lányom, Gabrielle, elhunyt szombaton" - szerepel a bejegyzésben.

A Grammy-győztes zenész, azt mondta, hogy a temetés "a szokásoknak megfelelő lesz,” hozzátéve azt is, hogy: „A családom és én megkérjük a rajongókat és a sajtót, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket".

A hozzátartozók egyelőre nem közölték, hogy a fiatal lány halálát mi okozta, de egyes hírportálok szerint öngyilkosságot követett el. A családtagok azonban ezt nem erősítették meg, de nem is cáfolták. A lány testvére Instagram-posztjában pedig mindenkit arra kért, hogy két nappal húga halála után senki ne tippelgesse az okokat, mert ízléstelennek tartja.

Kiderült, hol rendezhetik meg a nagyszabású rendezvényt jövőre.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!