Már ilyen nagyok! Tündéri fotókon Vilmos és Katalin három gyereke

A friss fotósorozat a család új oldalát mutatja meg.

Vissza a természetbe!

Új projekten dolgozott a fáradhatatlan Katalin hercegné, aki három kis gyermeke nevelése mellett sem hanyagolja el a munkát: társadalmilag fontos ügyeket támogatnak férjével. A Vissza a természetbe! névre keresztelt projektben vállalt szerepet, amelynek tapasztalatairól hamarosan a Chelsea Garden Show-n fog szónokolni. A nagy nap előtt azonban még családjával bebarangolta a terephelyet, ahol láthatóan remekül szórakoztak.

Katalin még egy kötélhintát is kipróbált - Farmernadrágban sem látjuk gyakran

Örökség az utókornak

Vilmos herceg feleségének szívügye a környzetvédelem, amelynek fontosságát már gyermekeikben is szeretné elültetni: egy olyan kert tervezett, ami nemcsak a felnőttek számára nyújt kikapcsolódást, hanem játszótérként a gyerekek is használhatják.

A kert megépítéséhez saját gyerekkorából merített ötleteket, de kikérte két nagyobbik gyermeke, György és Charlotte véleményét is, akik egy egész délutánt töltöttek el az árnyas lombok és a különböző természetes játékok környezetében.

A legkisebb trónörökös, Lajos herceg gyermeki őszinteséggel csodálkozott rá a természet kincseire, amelyeket édesanyja bőszen mutogatott neki a látogatásukon. Katalin később a BBC-nek is adott riportot az élményről, melyben így méltatja a környezetvédelmet:

"Úgy érzem, hogy a természet által egy interaktív szabadságot kaphatunk, ami hatalmas előnyökkel jár, a fizikai és szellemi jólétünk múlik rajta, különösen a kisgyermekek esetében. Nagyon remélem, hogy ezek a kis rengetegek, amelyeket létrehoztunk, valóban inspirálják majd a családokat, a gyerekeket és a közösségeket, hogy kijussanak, élvezhessék a természetet és a szabad ég alatt és együtt töltsenek némi minőségi időt"

- lelkendezett a hercegné.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!