Majka lemaradt Curtis esküvőjéről - Részletek a titkos lakodalomról

Curtis boldogabb, mint valaha.

Titkos esküvő

Hatalmas meglepetést okozott a hétvégén, hogy Curtis, és párja Krisztina esküvői fotót posztolt közösségi oldalukra. A fotón a zenész épp egy gyönyörű gyűrűt húz várandós menyasszonya ujjára, és a kép tanúsága szerint úsznak a boldogságban. "Te vagy az a Nő aki mindig haza vár, Te vagy az a Nő ki mindenben mellettem van, Te vagy az a Nő kit mindennél és mindenkinél jobban szeretek és Te vagy az, kit senki nem válthat fel... soha senki! Egyszóval TE VAGY A NŐ az életemben. Ez örökké a miénk, amíg élünk és még azután is...-kommentálta fotóját Curtis. Az ominózus fekete-fehér fotó után sorra érkeztek a barátok posztjai is a lakodalom helyszínéről és sok boldogságot kívántak az ifjú párnak. Ám a drogfüggőségéből nemrég kigyógyult rapper és kedvese titkos esküvőjéről sokan lemaradtak.

Hiányos násznép

Bár korábban a rapper arról nyilatkozott, hogy ő és Majka már nem haragszanak egymásra, sőt telefonon is beszélnek, a fotók arról árulkodnak, hogy az egykori jóbarát nem vett részt a lakodalomban. A Bors információi szerint miközben egy közkedvelt óbudai csárdában tombolt a lakodalmas jókedv, addig Majka koncertezett. A lap felkereset ugyan a rappert, miért maradt le az esküvőről, ám válasz helyett letette a telefont. De nemcsak Majka volt az egyetlen, aki kimaradt a buliból.

Válaszra várva

Az esküvőről Kollányi Zsuzsi lemaradt, aki korábban szintén sokat zenélt együtt a fiúkkal. Az énekesnő a Borsnak elmondta, nemhogy nem volt hivatalos, de nem is tudott a nagy napról, . Hogy Majka esetében Curtis dön­tött-e úgy, hogy nem hívja meg az egykor testvérként szeretett barátját élete nagy eseményére, vagy esetleg a zenész határozott a távolmaradás mellett, egyelőre nem lehet tudni. A választ azonban most Curtistől sem várhatunk, hiszen ő épp a mézesheteit tölti imádott kedvesével.

A dalt a rapper rehabilitációja alatt írta, és egy őszinte vallomás párjának, Krisztinek.

Leadfotó: facebook.com/pg/Curtis4ker

Oldalak

Szólj hozzá Te is!