Megvakulhat a Spice Girls egykori tagja - Veszélyben a turné?

Sürgősen kórházba kellett szállítani a Spice Girls egyik tagját.

Nagyon megijedt

Pánikba esett és sikítozni kezdett otthonában a Spice Girls oszlopos tagja, Mel B, aki péntek este lett rosszul. Az énekesnő egyik pillanatról a másikra teljesen elvesztette a látását a jobb szemére és azonnal egy londoni szemklinikára szállították, ahol sürgősségi ellátásban részesült. "Teljesen megvakult a jobb szemére, semmit nem látott, sofőrjével és asszisztensével azonnak kórházba siettek. Mel nagyon megijedt is nem tudta mi történik" - magyarázta az énekesnő orvosa a Daily Mailnek.

Veszélyben a turné

Bár leginkább Mel B szeme világa miatt aggódnak a rajongók, és felmerült a kérdés, hogy a néhány hét múlva esedékes visszértő Spice Girls turnét hogyan fogja végigcsinálni a jelenleg is kórházban fekvő énekesnő. "Egyelőre senki sem tudja mi történhetett pontosan. Eleinte nagyon kétségbe voltunk esve, de szerencsére jók az eredményei és gyorsan gyógyul. Már nagyon várja a turnét, reméljük addigra minden rendben lesz. Jelenleg speciális kezelésre szorul, de nagyon jó kezekben van" - magyarázta az énekesnő menedzsere a Daily Mailnek.

Bal szemével is volt már probléma

Az énekesnőnek korábban is voltak már a szemével problémái, húsz éve a bal szemét műtötték lézerrel, ugyanis hasonló hirtelenséggel vesztette el a látását akkor is. " Mel egyelőre nincs túl jól. Komolyan aggódunk ez egészségéért és csak bízni tudunk abban, hogy meg tudják menteni a látását - nyilatkozta a Daily Mailnek Mel B egyik barátja.

Ha az éneklés már nem is tartozik a Spice Girls lányok mindennapjaihoz, az anyaság annál inkább!

Leadfotó: Profimedia - Red Dot

Oldalak