Tóth Vera: A családalapítás számunkra még odébb van

Aggódik testvére terhességéért.

Rátalálat szerelem

Az elmúlt tizenöt év tele volt hullámvölgyekkel Tóth Vera számára, de úgy tűnik, idén végre rátalált a szerelem az énekesnőre, aki úszik a boldogságban. Fél éve ismerte meg jelenlegi párját, Zolit, akivel bár távkapcsolatban élnek, egyelőre nem okoz problémát számukra az ingázás. Vera a Lokálnak mesélt rózsaszín felhőkkel teli életéről, melynek minden pillanatát élvezi.

Messze még a gólya

Vera húgát, Tóth Gabit alig egy hónapja eljegyezte vőlegénye, és néhány héttel később már a gólya érkezését is bejelentették. Ugyan kettőjük közül Vera az idősebb, ő mégis várna még a családalapítással. "Még csak fél éve vagyunk együtt Zolival, így a családalapítás számunkra még odébb van. Nálunk most az okozza a fejtörést, hogy a távolság ellenére hogyan hozzuk össze a találkozókat, hisz ő vidéken él és dolgozik. Egyelőre élvezzük az ingázást, így mindkettőnknek megvan a saját kis szférája, de bízom benne, hogy a jövőben még több időt tudunk együtt tölteni" – tette hozzá Vera, aki szorít testvéréért, hogy a várandósság alatt minden rendben legyen.

Imádkozik Gabiért

Vera mindenben támogatja Gabit, aki állítása szerint rengeteget változott az utóbbi időben. Gabinak ugyanis tizennyolc éves korában kivették az egyik petefészkét, ami után nem sok reményt adtak az orvosok arra, hogy valaha is anya lehessen. Most mégis megajándékozta az ég, ám fokozottan vigyáznia kell magára. "Drukkolok, hogy a pici ép és egészséges legyen, egyfolytában ezért imádkozom. A tesóm jelenleg nincs annyira jól, sokat émelyeg, de ez természetes. Pihenésre és csendre van szüksége, a kisugárzása is egészen más, olyan kis bájos lett" – árulta el Tóth Vera.

Visszavonulása a tévés szereplésre nem vonatkozott.

Leadfotó: Tv2

Oldalak

Szólj hozzá Te is!