Ezért jön Magyarországra Gábor Zsazsa özvegye

Majdnem száz

Idén decemberben lesz három éve, hogy kilencvenkilenc éves korában elhunyt a legendás magyar színésznő, Gábor Zsazsa. A világhírű magyar származású díva kilencszer ment férjhez, ebből hét alkalommal el is vált. Legutolsó házasságában haláláig vele volt férje, Frédéric von Anhalt herceg, aki hamarosan Magyarországra érkezik, hogy teljesítse elhunyt felesége utolsó kívánságát.

Utolsó kívánság

Frédéric von Anhalt herceg hamarosan Budapestre érkezik, ahol háromnapos látogatást tervez május 20. és 22. között. A Los Angelesben elhunyt dívának utolsó a kívánsága az volt, hogy Magyarországon helyezzék örök nyugalomra. "Gábor Zsazsa arra kérte férjét, Frédéric von Anhalt herceget, hogy ha egy nap meghal, utazzon el Magyarországra, és mondja el az embereknek, hogy mennyire hiányzott neki a szülőföldje" - írta az Indexnek az özvegy menedzsere, Anna Karolina Heinrich.

Legendás díva

Gabor Zsazsa, Gábor Sára néven született Budapesten és a közel száz év alatt egyedülálló karriert futott be Hollywoodban. A színésznő imádta a férfiakat, és férfiak is őt: kilenc férje mellett számtalan kijelentése szállóigévé vált, és bár színészi alakításait a szakma is elismerte, szépsége minden tehetségén túltett. Életének utolsó éveiben rengeteget betegeskedett, többször műtötték és jobb lábát is amputálni kellett. Utolsó óráiban végig mellett volt a nála több, mint tíz évvel fiatalabb férje, Frédéric von Anhalt herceg, aki most megpróbál eleget tenni Zsazsa kívánságának.

A zenész már jövő nyáron szeretné bemutatni a zenés előadást.

Leadfotó: Profimedia- Red dot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!