Sztárok

Emlékszel még Lucy Ewingra a Dallasból? Az őt alakító színésznő már 63 éves, így néz ki ma

A Lucy Ewingot alakító Charlene Tilton nevét 44 évvel ezelőtt, 19 évesen ismerte meg a világ, a színésznő azóta azonban már 63 éves is elmúlt, és bizony meg is változott az évek alatt. Mutatjuk, hogy fest ma az egykori szőke szépség!

A bajkeverő tini bonyolult szerelmi élete

A 14 évados Dallas című sorozatra minden bizonnyal te is emlékszel, hiszen óriási népszerűségnek örvendett hazánkban is a történet, amely egy texasi olajmágnás család, az Ewing-família hétköznapjait követte nyomon. A Dallast Amerikában 1978-ban, míg idehaza 1990-ben kezdték el sugározni – Magyarországon 1997-ben adták le az utolsó részt, azonban számtalanszor került sor az ismétlésre, hiszen mindmáig sokan szívesen nézik újra kedvenc részeiket a kalandos sorozatból, hiszen a Dallas továbbra sem számít idejétmúltnak vagy elavultnak. A szereplők többségének nevét a mai napig ismeri és szereti a világ, hiszen a Dallas népszerűsége nekik is óriási hírnevet hozott – például Charlene Tiltonnak, azaz Lucy Ewingnak, a szőke szépségnek, akinek bizony igencsak kalandos életet írtak a készítők. A színésznő 19 éves volt, amikor megkapta Lucy szerepét, azóta viszont már 63 éves is elmúlt – galériánkban mutatjuk, mennyit változott az elmúlt időben!

Íme Tilton Lucy-ként: a sorozat kezdetekor Lucy egy bajkeverő tinédzser volt, aki viszonyt folytatott nagybátyjával, Ray Krebbsel is, emiatt pedig folyton lógott az iskolából és még nagyszüleinek is hazudozott. Másik nagybátyja, Bobby felesége, Pamela aztán gondoskodni kezdett róla, így Lucy nem kerülte többé az iskolát, de ott is folyton bajba keveredett, például egy alkalommal azt hazudta mindenkinek, hogy a matematika tanára megerőszakolta.
Kattints a további képekért!

Kirjrilo Budanov vezérőrnagy szerint az orosz elnök betegségét és rossz egészségügyi állapotát már több alkalommal is megpróbálta leplezni a nyilvánosság előtt, ám ez nem sikerült neki, ugyanis a férfi szerint ha jobban megnézzük a Putyin megjelenéseiről készült képeket, akkor egy érdekes, leleplező dolgot szúrhatunk ki a fotókon.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
November végén fehérbe öltözött az ország, és úgy tűnik, a havazás mértéke december első felében sem fog csökkenni.
Sztárok
A Desperado és az Alkonyattól pirkadatig 57 esztendős sztárja megállította az idő kerekét: fiatalosabb, üdébb és stílusosabb, mint két évtizeddel ezelőtt!
Sztárok
John Denver dallamos, könnyed folk-pop dalai évtizedeken át szerepeltek a slágerlistákon: az amerikai countryénekes a hetvenes években élte a fénykorát, és valószínűleg mind a mai napig lubickolna a...