Ez a blézer az idei tavasz legnagyobb divatja: rendkívül sikkes és minden szettet feldob

Ha te is imádod a blézereket, akkor van egy jó hírünk van számodra. Egy olyan verziója jött a divatba, amely nemcsak elegáns, de minden szetthez remekül passzol.

Cropped blézer

A blézerek időtállóak, és sosem mennek ki a divatból, sőt szinte mindig egy kicsit megújulnak. Gondoljunk csak arra, hogy régebben inkább elegáns nadrággal viseltük, de a mai divat már azt is engedi, hogy farmernadrággal, sportcipővel kombináljuk. Ebben a szezonban pedig egy új verziója lesz trendi: a cropped fazon. Ez magyarul a rövidített blézer, amely a mindennapokban modern és divatos megjelenést kölcsönöz, ráadásul szinte mindenhez passzol, és a tavaszi ruhatárad alapkelléke lehet. Szerencsére már egyre több fast fashion üzletben találkozhatsz velük, így könnyedén be is szerezhetsz egyet az idei szezonra.

Kattints a galériára és mutatjuk a legdivatosabb cropped blézereket 20 ezer forint alatt:

Egy farmerrel kombinálva a hétköznapokon is stílusos lesz a megjelenésed. H&M cropped, oversize blézer: 9.995 HUF
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images

A tavaszi, átmeneti időszakban érdemes játszani a kiegészítők és a rétegek variálásával.

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...