Fashion&Beauty

Anya és lánya összeöltözött: ilyen mesésen mutatott egymás mellett Reese Witherspoon és a 24 éves Ava Phillippe – Fotók

Elképesztő volt a hasonlóság: Ava Phillippe tetőtől talpig úgy nézett ki, mint híres édesanyja, Reese Witherspoon, amikor a minap kettesben részt vettek a Tiffany & Co. ékszerház exkluzív, Beverly Hills-i ünnepségén.

Mint két tojás

A legtöbb lánygyermek általában az édesanyja vonásait örökli, így az esetek túlnyomó részében mindig szembetűnő az óriási hasonlóság, azonban vannak olyan különleges anya-lánya párosok, akik annyira egyformák, hogy szinte lehetetlen őket megkülönböztetni – pont úgy, ahogyan az Reese Witherspoonra és Ava Phillippe-re is igaz. Az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő karrierje kezdete óta messzi földön híres bájos szépségéről, amiből legidősebb gyermekének is bőven kijutott, sőt: a 24 esztendős sztárcsemetén már kiskorában is látszott, hogy kiköpött mása a hírességnek, manapság pedig ők ketten már olyan hasonlók, hogy akár nővérek is lehetnének. Erről nemrég ismét megbizonyosodhatott a nagyközönség, a Doktor Szöszi főszereplője ugyanis lányával együtt érkezett a hétvégén a Beverly Estate pazar eseményére, amelyet a 2024-es Blue Book: Tiffany Céleste kollekció bemutatása alkalmából rendeztek. Anya és lánya bámulatosan mutattak egymás oldalán, ráadásul még össze is öltöztek; galériánkban megmutatjuk!

Az estére Reese egy elegáns, pánt nélküli, fekete, David Koma által megálmodott ruha mellett tette le a voksát, amelyet selymes szalagos részlet, valamint kerek, kristályokkal kirakott csat emelt ki a derékrészen.
Kattints a további képekért!

Reese Witherspoon csodálatos színészi tehetségét már közel 30 éve követhetjük nyomon a mozik vásznain, ritkán beszélt korábban viszont a karrierje indulását övező negatív tapasztalatairól.

Leadfotó: Gilbert Flores/Golden Globes 2024 via Getty Images

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.