Eminem lánya őrülten dögösen néz ki bikiniben, özönlenek is a lájkok a fotójára

Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.

Megtörtént a nagy eljegyzés

A világhírű rappernek, Eminemnek alaposan meg kellett küzdenie a hírnévért. A sztoriját persze nem igazán kell bemutatni senkinek, mivel a 8 mérföld című film tökéletesen végigvezette, hogy honnan is indult.

Mivel Eminem ekkor már befutott rapper volt, így érezni lehetett a levegőben, hogy 8 mérföld nagyot fog robbantani. Így is lett, mivel 41 millió dollárból hozták össze, és világszinten 242 milliót hozott a konyhára.

A rappernek van egy gyönyörű lánya is, akit nem rég jegyeztek el. A galériánkban megnézhetitek, hogy áll neki a hófehér bikini!

Eminem anno komoly drogproblémákkal küzdött, és ez olyan mélységbe taszította, hogy csaknem elhunyt túladagolásban.
Kattints a további képekért!

Számos olyan világsztár van, akik az autizmus különböző formáival élnek együtt nap mint nap – ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lehetnek sikeresek és boldogok.

Leadfotó: Getty Images - Universal Studios

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.