Sztárok

Ez Vilmos herceg 2 kedvenc étele - Fogadjunk, te sem találnád ki, mely fogásokért rajong a walesi herceg leginkább!

Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább.

Sosem tudna lemondani róluk

Vilmos herceg rengeteg teendővel néz szembe nap, mint nap, ennek ellenére viszont természetesen ő is ember és kedveli az élet aprócska örömeit, akárcsak mi. Ilyen élvezetek közé tartozik kedvenc ételünk elfogyasztása is, amikor pedig a Together As One jótékonysági szervezet fiataljaival találkozott, az is kiderült, mely ételeket kedveli Vilmos a leginkább. Ha kíváncsi vagy, mely fogásokról lenne képtelen lemondani a herceg, olvass tovább, talán te is meglepődsz majd!

„Egy kicsit szoktam főzni, de nem túl sokat” – mondta a herceg. – „Katalin viszont remekül főz. Én igazi reggeliző ember vagyok. Nagyon szeretem a kiadós reggeliket” – tette hozzá Vilmos, aki azt is elárulta, hogy a klasszikus angol reggeli a kedvenc választása.
Kattints a további képekért!

A brit trónörökös felesége egy régóta húzódó jogi csatározás kellős közepébe csöppenhet.

Leadfotó: Getty Images, forrás: mirror.co.uk

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.