Sztárok

Csúf gúnynevet aggattak Vilmosra: a trónörökös vérig sértődik, amikor így csipkelődnek vele

Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.

Kikotyogták a titkos gúnynevet

Közismert tény, hogy a brit királyi családban mindenkinek van legalább egy beceneve, ami általában egy csakis az adott illetőre jellemző tulajdonságból, vagy valamilyen kedves gesztusból születik meg. Tudvalevő továbbá az is, hogy a família tagjai néha gúnyneveket is kitalálnak egymásnak, melyet érthető módon nem mindenki fogad kitörő örömmel – mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, ezt Meghan Markle sem úszta meg ugyanis Fülöp herceg már első találkozásukkor megalázó módon „DoW”-nak nevezte, utalva ezzel az egykori Windsor hercegnéjére, vagyis a háromszor elvált Wallis Simpsonra. Azt gondolhatnánk, hogy a legnépszerűbb royal, aki egyébként a trón várományosa is egyben, érdemel annyi tiszteletet, hogy nem csipkelődnek vele, azonban ez koránt sincs így: Vilmosra is csúf ragadványnevet aggattak, amiért nem igazán rajong. Részletek a galériában!

Vilmosnak számos beceneve kering a família tagjai között, amelyek közül néhányat neje, Katalin adott neki – egy ilyen például a "baldy", ami kopaszt jelenti. Azonban van egy titkos megnevezése is, amit Zara Tindall férje, Mike szivárogtatott ki.
Kattints a további képekért!

Bennfentesek szerint Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek olyan elképzelése van a közeljövőt illetően, ami az egész családjuk életére hatással lesz.

Leadfotó: Oli Scarff - WPA Pool/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.