Sztárok

A Hazatalálsz Brigije elvesztette élete szerelmét - Elárulta, hogyan élte meg a tragédiát

Március 18-án startolt a TV2 népszerű napi sorozata, a Hazatalálsz második évada, amelyben a nézők minden hétköznap este izgatottan várják, hogy hogyan alakul Farkasliget lakóinak élete. Réti Adrienn, a sorozat Brigije érdekes kulisszatitkokat árult el a forgatásról a Femcafe.hu-nak.

Lesz folytatás?

A második évadban a nézők azt remélték, hogy Brigi végre megtalálja a boldogságot Dénes mellett, ám egy váratlan tragédiának köszönhetően a lány elvesztette élete szerelmét. A Brigit alakító Réti Adrienn elárulta, hogy nagyon sok rajongói levelet kap, amiben leírják, hogy mennyire sajnálják, hogy nem teljesült be Brigi és Dénes szerelme, de hozzátette, hogy lesznek még izgalmas pillanatok a karakterével kapcsolatban, és nemsokára az is kiderülhet, hogy lesz-e a sorozatnak további folytatása. Réti Adrienn egy kicsit a magánéletébe is beavatott minket, kiderült, hogy már egy ideje egyedül neveli kislányát, az idén 4 éves Franciskát és fontosnak tartja, hogy a szülők jól működjenek együtt a válás után is.

A teljes interjút a videóra kattintva tekintheted meg:

Lead kép: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.