Sztárok

Anne Hathaway óriási kulisszatitokról rántotta le a leplet: Improvizációra épült a Neveletlen hercegnő egyik jelenete

Anne Hathaway igazán nosztalgikus hangulatba került a Neveletlen hercegnőt visszanézve, a színésznő el is érzékenyült karrierje kezdetére visszatekintve, valamint azt is elárulta, hogy az egyik ikonikus jelenet bizony teljes improvizáción alapult.

Elérzékenyült az emlékek hatására

Nem mindennapi videósorozatot tett közzé nemrégiben a Vanity Fair, amely során a világhírű hollywoodi színésznő, Anne Hathaway újranézte első igazán nagy szerepét a Neveletlen hercegnő című filmben. Anne könnyekig hatódott az emlékek hatására, visszaemlékezve, milyen óriási mérföldkövet is jelentett számára a lehetőség. A Neveletlen hercegnő című film sokunk kedvence, Mia Thermopolis története rengeteg nőt magával ragadott, Anne alakítása pedig kétségtelenül csodálatos. De gondoltad volna, hogy volt egy bizonyos jelenet, mely során a színészeknek teljesen improvizálniuk kellett? Olvass tovább és megtudhatod, a film mely pontjáról is van szó!

Ha te is imádtad és rengetegszer újranézted a 2001-es Neveletlen hercegnő című filmet, valószínűleg emlékszel a göndör hajú, szemüveges Mia Thermopolis teljes átalakulására, mely Paolónak, a fodrásznak volt köszönhető. A jelenet forgatása során viszont nem várt akadályokba ütköztek a színészek egy aprócska kellék, méghozzá a fésű miatt. Miközben Paolo Mia haját próbálja kifésülni, a hajkefe eltörik a gubancokba akadva, ám ezt korántsem volt olyan könnyű megvalósítani, mint azt gondolnánk.
Kattints a további képekért!

Jack Nicholson az 1989-es Batman forgatása alatt is bebizonyította, hogy nem könnyű vele bánni. Ezt a rendező, és Michael Keaton is kiszúrta.

Leadfotó: Getty Images, forrás: bustle.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.