Kanye West már megint verekedésbe keveredett, rendőrségi ügy lett belőle

Bátran kimondhatjuk, hogy a rappert nehéz féken tartani. Kanye West most újra bunyózott hirtelen felindulásból.

Jobb távolságot tartani a hírességtől

A világhírű rapper és producer, Kanye West az elmúlt években több botrányos esemény főszereplője volt.

Anno a sajtó leleplezte, hogy bipoláris zavarral küzd, ami befolyásolja viselkedését és a döntéseit. A mentális betegség tünetei között szerepelhetnek a hangulatingadozások, a grandiózus gondolatok és a kontrollálatlan viselkedés, amelyek hozzájárulhatnak a botrányok kialakulásához.

Persze az is benne lehet a pakliban, hogy ezt az egészet is kitalálta. A galériánkban megmutatjuk, hogy most miért keveredett ismét verekedésbe.

„Ennek az embernek még mindig vannak rajongói? Elképesztő!” – írta anno az egyik kommentelő Kanye West sokadik botránya után. Annyi biztos, hogy a rappert könnyen megtalálja a baj.
Kattints a további képekért!

Kanye West sok szempontból zseninek tekinthető, hiszen rengeteg dologhoz kiváló érzéke van: tehetséges producer, zenész és divatguru. Bár a tehetsége nem változott, néhány nap alatt a karrierje teljesen romba dőlt.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...
Lifestyle
A fagyasztó az egyik legzseniálisabb konyhai gép, amibe szinte bármit bedobhatunk – ám a sajtok esetében ezt már nem lehet ennyire konkrétan kijelenti, ugyanis nem mindegyik fajta alkalmas arra, hogy...
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.