Ördög Nóra megosztotta mindenkivel a titkos diétáját, így van még mindig bombaformában

Sokan felfigyeltek arra, hogy Ördög Nóra súlya a karrierje fellendülése óta nem igazán ingadozik. Most elárulta, hogy tud még mindig ilyen csúcsformában lenni.

Azért vannak olyan ételek, amikről neki is le kell mondania

Sokan emlékeznek még arra, amikor Ördög Nóra feltűnt az RTL Klub képernyőjén a Kölyökklubban. Már akkor felfigyeltek rá, és hirtelen be is került az FHM magazin top 100 legcsinosabb hölgye közé, ráadásul előkelő helyen.

A műsorvezető inspiráló példa arra, hogy kemény munkával és elszántsággal elérhetjük céljainkat. A sikere mögött több tényező is áll, de ő továbbra is a családjára a legbüszkébb, akik mindig tartják benne a lelket.

A galériánkban megmutatjuk, hogy a pörgős életmód mellett hogyan tud még mindig ilyen csinos lenni.

A pörgős életmód alaposan fel tudja borítani valakinek a bioritmusát. Ha rendszertelenül étkezünk, akkor az is hízáshoz vezethet.
Kattints a további képekért!

Nánási Pálból előtörtek az elfojtott érzelmek. Úgy néz ki, ilyen hatással van rá, amíg Ördög Nóra távol van.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.