Sztárok

Rosszabbodhatott a nagybeteg Katalin állapota - Vilmos döbbenetes lépésre szánta el magát

A walesi hercegné március végén, a közösségi médiában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak az orvosok. A legfrissebb fejlemények arra engednek következtetni, hogy súlyosbodott Katalin állapota.

Élete legádázabb küzdelmét vívja

Katalin hercegné az elmúlt hetekben szinte teljesen elzárkózott a nyilvánosságtól, ami teljességgel érthető, hiszen súlyos rákbetegségéből próbál felépülni. Április közepén ugyan ismét aktivizálta magát a közösségi médiában, de "csak" azért, hogy férjével, Vilmos herceggel együtt reagáljon a Sydney-ben történt, több halálos áldozatot is követelő késes támadásra. Katalinnak - apósához és sorstársához, a szintén rákkal diagnosztizált III. Károlyhoz hasonlóan - most nyugalomra, békés környezetre és a szerettei feltétel nélküli támogatására van szüksége. Vilmos mellett a hercegné egyik legfontosabb támasza és szövetségese édesanyja, Carole Middleton, aki mostanában - érthető módon - nagyon sok időt tölt együtt a családdal. Sajnos azonban úgy tűnik, ez sem elég: van egy nyugtalanító fejelmény, ami arra enged következtetni, hogy az utóbbi időben súlyosbodott Katalin állapota.

A Hindustian Times arról ír, hogy Vilmos herceg úgy döntött, idén nem vesz részt a Nemzetközösségi Kormányfői Találkozón, aminek az óceániai Szamoa ad otthont. Mindez nem is lenne meglepő, csakhogy az esemény októberben esedékes, Vilmos pedig már most tudatta, hogy nem lesz ott.
Kattints a további képekért!

Bennfentesek szerint Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek olyan elképzelése van a közeljövőt illetően, ami az egész családjuk életére hatással lesz.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.