Sztárok

Újra feltűnt a nyilvánosságban Kudlik Júlia, és beszólt az utódjának, aki nem is emberi lény

A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró Adához.

Nem kímélte virtuális utódját Kudlik Júlia

A Dunán felbukkant egy mesterséges intelligencia segítségével megalkotott műsorvezető, Bíró Ada, akinek ténykedése - érthető módon - megosztotta a publikumot és a szakmabelieket is. A magyar televíziózás hőskorának egyik ikonikus alakja, az évek óta visszavonultan élő Kudlik Júlia a Mandinernek nyilatkozott a nagy visszhangot kiváltó témában. „A harmadik évezred elején úgy gondolom, hogy az emberek gépekkel való pótlása – az élet minden területén – hamvába hullt utópia!” - fogalmazott Kudlik, aki aztán úgy folytatta, reméli, hogy „elhalálozik az a ma uralkodó lelki anarchia is, amely az erőszakot szándékozik törvénnyé avatni, ezzel akarván megsemmisíteni, ami élőlényből emberré tesz bennünket: el akarja pusztítani az emberi lélek belső egyensúlyát, a közösséget alkotó ember rendező erejét”.

A Delta című műsor korábbi legendás háziasszonya azt mondta, abban hisz, hogy semmi sem lehet fontosabb az ember számára, mint egy másik ember.
Kattints a további képekért!

Baleczky Annamária 1974-től 2000-ig mosolygott le ránk a képernyőről. A kifogástalan magyarsággal beszélő, megnyerő külsejű, bizalmat sugárzó híresség élete azonban nem volt fenékig tejfel. Karrierje, sőt egész élete derékba tört, amikor 2000-ben elbocsátották a Magyar Televíziótól.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.