Sztárok

Ezt tényleg nehéz kibírni könnyek nélkül: Katalin hercegné először szólalt meg a rákdiagnózis bejelentése óta

A walesi hercegné legutóbb akkor szólt a nyilvánossághoz, amikor bejelentette, hogy - apósához, III. Károly királyhoz hasonlóan - nála is daganatos betegséget fedeztek fel az orvosok. Most egy hasonlóan szomorú apropóból posztolt.

Újabb megrendítő üzenettel jelentkezett

A királyi család tisztelői hosszú hónapok óta aggódnak Katalin walesi hercegné egészségéért. Még év elején derült ki, hogy Vilmos herceg neje kórházba vonult egy hasi műtét miatt, és bár a beavatkozás jól sikerült, Katalinnál rákot diagnosztizáltak az orvosok. A hercegné - némi tépelődés után - maga jelentette be a szívsajdító hírt a közösségi médiában, azután pedig elvonult a nyilvánosság elől. Úgy hírlik, ezt az időszakot a médiafelhajtástól távol, családja körében tölti, és persze mindenben számíthat legfontosabb támaszaira, Vilmos walesi hercegre, az édesanyjára, Carole Middletonra, na meg persze gyermekeire, Györgyre, Saroltára és Lajosra. Katalin most - némiképp váratlanul - újabb megrendítő üzenettel jelentkezett.

Katalin ezúttal nem egymaga szólalt meg: férjével, Vilmos herceggel közös posztja az X-en látott napvilágot. A hercegi pár eg közelmúltbéli tragédia kapcsán fejtette ki gondolatait.
Kattints a további képekért!

Meghan Markle úgy érzi, nincs visszaút ő és Katalin hercegné számára, a feszült viszony miatt pedig elsősorban sógornőjét hibáztatja.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.