Sztárok

Keanu Reeves meglépte, amire senki sem számított - új fotói láttán máris tombolnak a rajongók

A világhírű színész barátnőjével, Alexandra Granttel együtt tűnt fel egy Los Angelesben rendezett művészeti eseményen, és mindenkit alaposan meglepett új külsejével.

Egy újabb merész húzás

Keanu Reeves Hollywood egyik legikonikusabb színésze, aki az elmúlt években olyan produkciókkal definiálta újra karrierjét, mint a legendás John Wick-széria vagy épp a Cyberpunk 2077 című videójáték. Néhány évvel ezelőtt legfontosabb szerepét is újrázta: 2021-ben Neóként tért vissza a Mátrix - eléggé ellentmondásos fogadtatású - negyedik részében. Most azonban nem egy újabb impozáns filmszereppel, hanem egy nagy horderejű imidzsváltással lepte meg rajongóit. Új fotói láttán sokan még mindig az állukat kapargatják a földről.

Ikonikus hosszú haja az elmúlt esztendőkben a közkedvelt színész védjegyévé vált, most azonban mégis megvált tőle...
Kattints a további képekért!

Napjaink egyik legnagyobb hatású amerikai filmkészítője május végén ünnepli majd 94. születésnapját, és egyelőre nem kacérkodik a visszavonulás gondolatával.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.