Lifestyle

A tengerpartról nézte a vizet a nő: amikor meglátta a különös veszélyt, tudta, hogy tragédia is történhet

Szél, hullámok és víz: egy tengerparti séta mindig nagy élmény - persze csak akkor, ha nem leselkedik ránk egy láthatatlan veszély, ami akár végzetes is lehet.

Tenger

Életveszélyes dologra lett figyelmes egy ausztrál nő a múlt héten: Angie Jamesnek sikerült fényképet is készítenie róla, majd a közösségi oldalán hívta fel a figyelmet az úgynevezett szakadó áramlatra. "A tengerparton ültem, és szerettem volna emlékeztetni az embereket, különösen az iskolai szünetben" - írta a bejegyzésében. Gyakorlatilag a strand kellős közepén szúrta ki a természeti jelenséget. "Sajnos néha úgy tűnik, hogy a víz biztonságos hely, de nem így van" - fogalmazott a nő a TWN.hu cikke szerint. De a látszat néha csal! A parton sütkérezőknek ezen a ponton biztosan nem lenne szabad a tengerbe menniük. Aki mégis a vízbe kerül vagy megy ilyenkor, jó, ha tud pár dolgot, hiszen a túlélés lehet a tét!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!