Fashion&Beauty

Így hordd az aprókockás ruhákat, hogy ne úgy nézz ki, mint egy pikniktakaró!

A folytonosan változó trendek közepette mindig találhatunk olyan mintákat és stílusokat, melyek sosem mennek ki a divatból. Ilyen sokoldalú és időtálló trend a kockás minta is.

Tökéletes alapdarab

A piros-fehér, vagy bármilyen kétszínű kockás minta sokunkban nosztalgikus érzést kelthet – legtöbbünkben a piknikpokrócok meghitt hangulatát idézik. Ez viszont természetesen nem jelenti, hogy ne viselhetnéd anélkül, hogy úgy festenél, mint egy két lábon járó piknikpokróc. Sőt, egy kétszínű kockás ruhadarabot rengetegféleképpen kombinálhatsz, elegáns és lazább szetteket is könnyedén létrehozhatsz a segítségükkel, miközben a kockás minta mégis egy kis játékosságot csempész az öltözékedbe. Ha úgy érzed, szükséged lenne néhány tippre, mivel is lenne a leginkább előnyös kombinálnod kedvenc kockás szoknyád, ruhád, vagy éppen blúzod akkor tökéletes helyen jársz! Nézd meg a galériát és inspirálódj!

1. Párosítsd farmerrel! Hozd a vintage stílusú kockás mintát a 21. századba bármilyen farmerrel. „Ahhoz, hogy ne keltsen elavultnak tűnő érzetet, kombináld a kedvenc farmereddel és egy pár csizmával vagy balerina cipővel” - mondja Marie Dewet , divatszakértő, a MaisonCléo alapítója.
Kattints a további képekért!

A horgolt ruha soha nem megy ki a divatból. A bohém stílus kedvelői pedig lépten-nyomon megtalálják ezeket a színes, nyárias és kényelmes darabokat a divatmárkák kínálatában!

Leadfotó: 123rf, forrás: refinery29.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...