Fashion&Beauty

Életmentő tipp a fodrásztól: így fedhetjük el leghatékonyabban ősz tincseinket

Bár az elmúlt évtizedek során többször előfordult, hogy az ősz haj kimondottan divattá nőtte ki magát, sokan mégis hajfestéssel próbálják elrejti ősz tincseiket. Ha így döntünk viszont, mindenképpen fontos tisztában lennünk néhány dologgal.

Az ősz is lehet trendi

Rengeteg sztár viseli büszkén ősz frizuráját, sőt, akad néhány szépségtrend, mely kifejezetten az ősz hajszínre irányul. Az ősz hajat nem kell az öregséggel párhuzamba hoznunk, ugyanis ez a hajszín is lehet legalább annyira trendi és divatos, mint bármely másik. Na, de mi a helyzet akkor, ha mégis a tincsek elfedése mellett döntünk? Egyáltalán nem mindegy, milyen színárnyalatra is próbáljuk lecserélni ősz hajszálainkat, ahogyan az is meglepően sokat számít, milyen technikával is visszük fel hajunkra a festéket! Olvass tovább és tudj meg többet!

Sötét kontra világos „Sokan egy kis frizurájukba csempészett melírral próbálják elrejti ősz tincseiket, az viszont egyáltalán nem mindegy, hogy világos, vagy sötét árnyalatokat választunk” – mondja Bradley Leake, sztárfodrász. – „A világos színek sokkal könnyebben elkeverednek, belesimulnak az ősz frizurába, így nem is kell teljesen elrejtenünk őket, bátran játszadozhatunk a különféle világos-ősz kombinációkkal.”
Kattints a további képekért!

Az "üveghaj" kifejezés rendkívül elterjedt a Tiktokon, mutatjuk, te hogyan érheted el!

Leadfotó: 123rf, forrás: purewow.com

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.