Fashion&Beauty

Ez az ingruha a tavasz legmenőbb darabja: Ránija királyné is beszerezte

Ránija királyné mesés ingruhába bújt a minap, ami tökéletes választás lehet minden életkorú és testalkatú hölgy számára a tavaszi szezonban.

Zseniális megjelenés

Ránija királyné a világ egyik legnagyobb stílusikonja, aki számtalanszor bebizonyította már, hogy igenis helye van a kifinomult, elegáns és nőies öltözködésnek a kirívóságot, valamint extravaganciát előtérbe helyező divatrendek korában. Az előkelőség mesterien vegyíti a klasszikus sikket a saját egyedi ízlésével, mindeközben pedig arra is figyelmet fordít, hogy öltözködésében teret nyerjen a folklór és rendre megjelenjenek a jordán népviselet egyes motívumai. Ruhatárából sok nő inspirálódik, hiszen az általa viselt szettek könnyen reprodukálhatók fast fashion darabokkal – például az az ingruha is pont ilyen, amit a minap húzott elő a gardróbjából. Galériánkban megmutatjuk, milyen gyönyörűen mutatott II. Abdullah felesége a kreációban:

Ránija királyné szépségét milliók irigylik, ami nem meglepő, hiszen az előkelőség 53 évesen is pont olyan elbűvölő és csinos, mint amilyen fiatalabb korában volt.
Kattints a további képekért!

A jordán királyi családban elképesztő gének öröklődnek, ami nem is csoda, hiszen Ránija külsejét látva talán senki sem gondolkodik el azon, hogy a királyi párnak vajon hogy sikerült két sármos herceget, valamint két meseszép hercegnőt összehoznia.

Leadfotó: Olivier Douliery-Pool/Getty Images

Forrás: Jordan Times

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!