Fashion&Beauty

Viszlát rövidnadrág! A Z generáció szerint ez lesz az idei nyár legnagyobb trendje

Többé nem kell a pasid ruhásszekrényét feltúrnod érte.

Könnyű és divatos viselet

A 2024-es nyár egyik legnagyobb trendjének ígérkezik a női boxeralsó. A Z generáció körében az utóbbi időben nagyon elterjedt ez a könnyű, szellős és kényelmes viselet. Persze a boxeralsó korántsem új felfedezés. Népszerűségét az '80-as évekbeli Levi’s reklámnak köszönheti, amely végül fellendítette az akkoriban új, rugalmas darabok eladásait, versenyképesebbé téve a rövidnadrágokkal szemben. A trend az elmúlt időszakban a TikTok-on, az Instagramon és a világmárkák kifutóin is felütötte a fejét, méghozzá a hétköznapi öltözködés részeként. A boxeralsó egyik legnagyobb előnye az, hogy szinte mindenhez passzol: az elegánsabb megjelenés érdekében felveheted egy inggel, oversize blézerrel és magassarkúval, ha pedig sportosabb stílust szeretnél elérni, akkor egy laza toppal és sportcipővel párosítva is megállja a helyét a nyári kánikulában.

Kattints a galériára és mutatjuk, hogyan viseld a női boxeralsót, hogy a nyáron igazi stíluskirálynő legyél:

A boxeralsót egy sima pólóval és sportcipővel kombinálva sportos lesz a megjelenésed.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Purewow

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Lifestyle
A Nyilasnak karmikus és sorsszerű találkozásokban lesz része. Napi horoszkóp!
Sztárok
Tóth Andi már másodjára vehetett át díjat a Joy Social Media Awardon. Míg tavaly a #Hallgasshazait kategória nyertese lett, ezúttal egy igazi mérföldkő miatt részesült az elismerésben.
Sztárok
Cristiano Ronaldo továbbra is igazi világsztár, de a legfontosabb, hogy még mindig a maximumot akarja kihozni magából a pályán.