Fashion&Beauty

5 outfit ötlet az első randira, melyek láttán azonnal hátast dob a kiszemelted - Képtelenség mellélőni velük!

Kiválasztani a tökéletes szettet egy első randira nem mindig egyszerű feladat, különösen, mivel a ránk törő izgalom az utolsó pillanatban is képes lehet elbizonytalanítani minket. Ne aggódj, mi majd segítünk, hogy randipartnered az első pillanattól kezdve odáig legyen érted!

A siker garantált!

Bár az első randin mindannyian igyekszünk csinosak lenni és a lehető legjobb formánkat hozni, valójában sokkal fontosabb, hogy kényelmesen és magabiztosan érezd magad a kiválasztott ruhadarabokban. Ha olyan szettet választasz, ami valóban illik hozzád, sokkal felszabadultabb leszel majd, ami az egyik kulcsfontosságú alappillére egy jól sikerült randinak. Persze a tökéletes outfit összeállítása a randi típusától is függ, hiszen nem vehetjük fel ugyanazt egy piknikezésre és egy elegáns vacsorára, akad viszont néhány szett, mellyel képtelenség mellényúlni. SOS segítségre van szükséged, hogy meghódíthasd kiszemelted szívét már a legelső randi alkalmával? Akkor bizony tökéletes helyen jársz, nézd meg a galériát!

1. Ejtett vállú felső + Midiszoknya Az ejtett vállú felső finom, mégis vonzó módon engedi láthatóvá válni a vállakat, a midiszoknya megfelelő hossza és szabása pedig finoman hangsúlyozza ki a nőiességet anélkül, hogy túl kihívó lenne. Egy hasonló szettben egészen biztosan magabiztosan fogod érezni magad, anélkül, hogy túl sokat mutatnál már az első randin.
Kattints a további képekért!

Ez lesz az idei nyár legtrendibb lábbelije, sőt könnyen lehet, hogy még a szandálokat és a sportcipőket is parkolópályára küldi.

Leadfotó: 123rf, forrás: whowhatwear.com

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Sztárok
Donald Sutherland sosem volt az a főszereplő típus, de mindig kiemelt mellékkaraktereket játszott többnyire a filmekben. Most kiválogattuk, hogy a közönség szerint melyek voltak a legjobbak.
Lifestyle
Két érmével bővíti a magyar származású Nobel-díjasokat és munkásságukat bemutató sorozatát a Magyar Nemzeti Bank (MNB). Az 5 forintost továbbra sem akarják eltüntetni.
Lifestyle